Bugun...



Son Dakika! 6'lı Masa Dağıldı!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masadan ayrıldığını açıkladı. Akşener, "Geldiğimiz noktada İyi Parti kıskaca alınmıştır. Dayatmaya boyun eğmeyeceğiz. 5 parti Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu önerdi. 6'lı masa millet idaresini yansıtmıyor." dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-03-2023 15:46:27 Tarih: 03-03-2023 15:38

Son Dakika! 6'lı Masa Dağıldı!

Millet İttifakı'ndaki 6 siyasi parti dün yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanı adayını belirledi ve pazartesi günü açıklayacağını duyurdu.

 

Aday konusunda uzlaşının sağlandığı iddia edilirken İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu'nu toplama kararı aldı.Akşener, altılı masanın 6 Mart Pazartesi günü yapılacak toplantısı öncesi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi.

 

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Meral Akşener, “En sonda söyleyeceklerimi en başta söyleyeyim. İyi Parti kıskaca alınmış. Bir tercihe zorlanmıştır. Buna boyun ermeyecektir. Ucube zihniyete karşı ayakta durmaya devam edeceğiz. Dün gerçekleşen toplantıda adayın kim olacağını tartıştık. 5 siyasi parti Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını dile getirdi. Biz ise Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını önerdik. Ama bu talebimiz reddedildi.Üzülerek söylüyorum ki dün itibarıyla altılı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir." dedi.




Kaynak: ULUSAL KANAL

Editör: Emrah Demir

Bu haber 978 defa okunmuştur.


Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Van Milletvekili Olarak Kimi Görmek İstersiniz!


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI