Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından kış mevsimi öncesi yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında 23 Ekim Çarşamba günü yarın elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler belli oldu.

Van’da elektrik kesintisi devam ediyor, kış öncesi enerji hatlarını onarım ve daha iyi enerji sağlanabilmesi açısından yapılan çalışmalar kapsamında Van’ın 5 ilçesinde elektrikler kesilecek. Kesinti öncesi uyarıda bulunan VEDAŞ, kesinti saatlerini açıkladı. Işte kesinti yaşayacak ilçeler ve kesinti saatleri…

Yaban keçileri Van’da sürüler halinde görüntülendi Yaban keçileri Van’da sürüler halinde görüntülendi

ERCİŞ

"Çelebibağı, örene, görüşlü mahalleleri ve bunlara bağlı sokaklar" da planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Eski camii mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

Tutak mahallesi ve döveciler mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Kandahar mahallesi ve fevzi çakmak mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Beşçatak, değirmenköy, karpuzalanı, kavuncu, köşebaşı ve sarmaç mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Çobandüzü, düvenci, ekiciler, uncular mahallelerinde , abdal mezrası ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Nişancı köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Yünkuşak, gözdeğmez, kaşıkara, çartak ve aşkın mahalleleri, radyoling trafosu , vodafone ve turkcell baz istasyonu trafosunda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Salihiye ve vanyolu mahalleleri ile buna bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GEVAŞ

Altınsaç, değirmitaş, göründü, hasbey, inköy, kuşluk, uysal ve yuva mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Kamuran Demir