2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Vanspor, cumartesi günü saat 17:00’da Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde Ağrıspor ile hazırlık maçı yapacak.

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Vanspor, sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Kentteki 1. etap kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor, 2 Ağustos'ta başladığı Kayseri kampını da 15 Ağustos'ta tamamlamıştı. Evinde döndükten sonra antrenman çalışmalarına aralıksız devam eden takım hafta sonu Ağrıspor ile karşılaşacak.

Kayseri Kampının Ardından Van'da Çalışmalar Devam Ediyor

Kayseri kampının ardından 3 günlük bir ara veren Van temsilcisi, 21 Ağustos Pazartesi günü yeniden Van’da toplanarak hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar, yoğun bir tempoyla devam ediyor. Vanspor, 1 Eylül'de oynayacağı Belediye Derincespor maçına hazırlanırken, yeni transferlerin de takıma katılmasıyla çalışmalarına hız verdi.

Van'da gece avlanan 2 kişiye 39 bin lira ceza Van'da gece avlanan 2 kişiye 39 bin lira ceza

Transfer Çalışmaları Tamamlanmak Üzere

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük bir yol kat eden Vanspor, şu ana kadar 24 futbolcuyu kadrosuna dahil etti. İç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Cantuğ Temel ve Erdem Seçgin ile anlaşma sağlayan Vanspor, dış transferde ise Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Ayberk Kaygısız, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Batuhan Kör, Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Onur Özcan ve Kurtuluş Yurt'u renklerine bağladı.

Takımdan Ayrılan Oyuncular ve Yeni Transfer Planları

Van ve Kayseri’deki kamplarda beklenen performansı gösteremeyen Alpay Koçaklı, Abdulcebrail Akbulut ve Yunus Emre Yalçın ile yollarını ayıran Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam’ın raporu doğrultusunda orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlıyor. Bu transferin, 1 Eylül’de oynanacak Belediye Derincespor maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Hazırlık Maçları ve Sonuçlar

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen ikinci etap kamp çalışmalarında Vanspor, 3 hazırlık maçı oynadı. Osmaniyespor FK’yı 3-0 mağlup eden takım, Kayserispor'a 3-1 mağlup olurken, son hazırlık maçında ise Adana 01 Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı.

Kırmızı Grup'taki Diğer Takımlar da Hazırlıklarını Sürdürüyor

Vanspor’la birlikte 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Arnavutköy Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Diyarbekirspor, Elazığspor, Giresunspor, Erbaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karaman FK, Serik Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Bucaspor, Menemen FK, Somaspor, Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor ve Belediye Derincespor takımları da sezon öncesi hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Muhabir: Yeşim Aşan