Van Haber

BİK Van Şube Müdürü Aşkın’dan gazetemize ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürü olarak atanan Arda Aşkın, Yeni Doğu Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürü olarak atanan Arda Aşkın, Yeni Doğu Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Yeni Doğu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Yiğit ile bir araya gelen Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürü Arda Aşkın ve Kurum Personeli Recep Mebet yerel basının rolü ve önemi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Görüşme sırasında, Van’daki yerel basının karşılaştığı zorluklar ve bu sorunların çözümüne yönelik olası adımlar detaylı bir şekilde ele alındı. Aşkın, yerel basının toplum üzerindeki etkisinin büyük olduğuna vurgu yaparken, bu tür ziyaretlerin yerel medya ile BİK arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi amaçladığını belirtti.

Aşkın, İnternet Haber sitelerinde yapılan haberlerin özgün içeriğe sahip olması gerektiğini belirtirken araştırma haberlerinin de önemine değindi. Yeni Doğu Gazetesi ve Yenidogugazetesi.com haber sitesi çalışanlarıyla da bir süre hasbihal eden Aşkın Basın İlan Kurumu Van Bölge Müdürlüğünün bütün gazetecilere kapılarının açık olduğunu söyledi. 

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve Van’daki basın sektörünün gelişimi için atılabilecek adımların değerlendirilmesiyle sona erdi.