Bölge

Bitlis’te elektrik kesintisi

Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi (VEDAŞ) ekipleri tarafından yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yaşayan il ve ilçeler belli oldu.

Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi (VEDAŞ) ekipleri tarafından yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yaşayan il ve ilçeler belli oldu.

VEDAŞ ekipleri tarafından kış mevsimi öncesi yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında elektrik kesintileri de yaşanıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde Bitlisin merkez, Adilcevaz, Tatvan, Hizan ve Güroymak ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Yarın Sabah Cumartesi günü erken saatlerde başlayan kesinti akşam saatlerinde kadar sürecek.

BİTLİS MERKEZ

Kekliktepe aşağıkolbaşı, oduncular, yazıkonak, tahtalı, belektepe köyleri ile bika,(arıtma tesisi) dogugaz depolama merkezi ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ADİLCEVAZ

Harmantepe köyü, çanakyayla, karakol, dizdar, cihangir köyleri ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TATVAN

Kültür mahallesi ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜROYMAK

Güroymak ilçesine bağlı gölbaşı beldesi, güzelli köyü, özkavak , taşüstü , gedikpınar, çıtak köyü ile bölgeye bağlı özel trafolar ve mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

HİZAN

Gayda köyü ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.