Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) bakım/onarım çalışmalarını sıkılaştırdı. Van, Bitlis, Muş ve Hakkari’ye hizmet veren VEDAŞ’ın çalışmaları kapsamında Bitlis İl Merkezi ve ilçelerinde enerji kesintisi meydana gelecek.

İşte Bitlis’te 30 Eylül tarihinde kesintinin yaşanacağı bölgeler;

BİTLİS MERKEZ

10:00 - 17:00
- Narlıdere, Yeşilsırt, Cumhuriyet ve Bölgeye Bağlı Özel Trafolar ve Mezralarda Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Denizin üzerinde ölümü bekleyen martıyı böyle kurtardılar Denizin üzerinde ölümü bekleyen martıyı böyle kurtardılar

TATVAN

09:00 - 17:00
- Güntepe, Teknecik, Sallıca, Suboyu, Kısıklı, Mahallelerinde Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

GÜROYMAK

10:00 - 15:00
- Yeşilova, Girne, Şenova, Barajyolu, Kalalli Mahallelerinde Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

10:00 - 14:00
- Günkırı Beldesi ile Yamaç, Küllüce, Yemişveren, Çayarası , Üzümveren, Cevizyatağı Köyleri ile Bölgeye Bağlı Mezra ve Özel Trafolarda Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

HİZAN

09:00 - 17:00
- Karbastı,Yamaç ve Koçyiğit Köyü ile Bağlı Mezra ve Özel Trafolarda Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Muhabir: Yeşim Aşan