Bölge

Bitlis'te enerji kesintisi olacak

VEDAŞ'ın çalışmaları nedeniyle Bitlis merkez ve ilçelerinde kesinti olacak.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) bakım/onarım çalışmalarını sıkılaştırdı. Van, Bitlis, Muş ve Hakkari’ye hizmet veren VEDAŞ’ın çalışmaları kapsamında Bitlis İl Merkezi ve ilçelerinde enerji kesintisi meydana gelecek.

İşte Bitlis’te 30 Eylül tarihinde kesintinin yaşanacağı bölgeler;

BİTLİS MERKEZ

10:00 - 17:00
- Narlıdere, Yeşilsırt, Cumhuriyet ve Bölgeye Bağlı Özel Trafolar ve Mezralarda Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

TATVAN

09:00 - 17:00
- Güntepe, Teknecik, Sallıca, Suboyu, Kısıklı, Mahallelerinde Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

GÜROYMAK

10:00 - 15:00
- Yeşilova, Girne, Şenova, Barajyolu, Kalalli Mahallelerinde Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

10:00 - 14:00
- Günkırı Beldesi ile Yamaç, Küllüce, Yemişveren, Çayarası , Üzümveren, Cevizyatağı Köyleri ile Bölgeye Bağlı Mezra ve Özel Trafolarda Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

HİZAN

09:00 - 17:00
- Karbastı,Yamaç ve Koçyiğit Köyü ile Bağlı Mezra ve Özel Trafolarda Planlı Bakım Onarım Çalışması Nedeni ile Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.