Van Haber

Bostaniçi Mahallesindeki Kütüphane Açılıyor 

Van Valisi Ozan Balcı ve Vali Yardımcısı Musa Göktaş ile İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesinde yapımı tamamlanan Kütüphene ve Etüt Merkezinde incelemelerde bulundu


Van Valisi Ozan Balcı ve Vali Yardımcısı Musa Göktaş, İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kütüphane ve Etüt Merkezi'ni yerinde inceledi. İnceleme sırasında, kütüphanenin eğitim, kültür ve sanat alanındaki katkılarına dikkat çekildi.

Vali Balcı, açıklamasında, "Eğitime, kültüre ve sanata yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İpekyolu ilçesi Bostaniçi Mahallesindeki kütüphaneyi çocuklarımız ve gençlerimiz için hazır hale getirdik. Kısa süre içerisinde açılışını yapmayı planlıyoruz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kütüphanemizin ve etüt merkezimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kütüphane ve Etüt Merkezi'nin, bölgedeki eğitim olanaklarını artırarak, öğrencilerin ders çalışabileceği, bilgi edinebileceği ve kültürel faaliyetlerde bulunabileceği bir mekan sunması bekleniyor. Açılışın ardından, yerel halkın ve öğrencilerin hizmetine sunulacak olan bu tesis, bölgenin eğitim alt yapısına önemli bir katkı sağlayacak.