TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü bu hafta Nazilli Spor Futbol Kulübüne konuk oluyor. Karşılaşmanın 38 ve 65'inci dakikasında Fuat Bavuk’un Dk 90+4 ise Devrim Taşkaya'nın attığı golle Vanspor 3-0 öne geçti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü bu hafta Nazilli Spor Futbol Kulübüne konuk oluyor. Nazilli’de saat 16:30’da başlayan karşılaşma hakem Volkan Okur düdüğüyle başladı.  Karşılaşmada 1. Yardımcı Hakem Şeyhmus Baysal, 2. Yardımcı Hakem Feyzullah Çimen ise Dördüncü Hakem olarak ise Burak Filik yer aldı. Sezona iyi başlayan Vanspor bu karşılaşmadan 3 puan alarak dönemi hedefliyor.

Aydın Nazilli’de saat 16:30’da başlayan Karşılaşmanın 38 ve 65'inci dakikasında Fuat Bavuk’un Dk 90+4 ise Devrim Taşkaya'nın attığı golle Vanspor 3-0 öne geçti.

Van’da Filistin İçin Destek Yürüyüşü Van’da Filistin İçin Destek Yürüyüşü

Nazilli’de yapılan karşılaşma Van’ın tek ulusal kanalı Van TV ekranlarından naklen yayınlıyor. Karşılaşmayı izlemek isteyen sporseverler aynı zamanda Vantv.net web adresinden de karşılaşmayı takip edebilir.

KARŞILAŞMAYI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Muhabir: Kader Çelik