Spor

Feyat Kıyak’tan Vanspor’a sert eleştiri: "Hayretler içinde izliyorum"

Vanspor'un eski başkanı Feyat Kıyak, son dönemde yaşanan puan kayıpları ve takımın genel durumu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Vanspor'un eski başkanı Feyat Kıyak, son dönemde yaşanan puan kayıpları ve takımın genel durumu hakkında sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kıyak, 21 Haziran 2024 tarihindeki Olağanüstü Seçimli Kongre'de yeniden kulüp başkanı seçildiğini hatırlatarak, mevcut yönetim ekibinin büyük vaatlerle Vanspor’un başına geçtiğini ifade etti.

Kıyak, açıklamasında mevcut Başkan Erol Temel ve ekibinin Vanspor’a büyük bir bütçe ile talip olduklarını belirtti. “Vansporumuzu şampiyon yapacaklarını gerek canlı yayınlarda gerekse sosyal medya platformlarında sıkça dile getirdiler” diyen Kıyak, yönetim olarak tek amaçlarının Vanspor’a zarar vermemek olduğunu vurguladı. İki yıllık bir emek ve mücadele sonucunda kulübü layıkıyla teslim ettiklerini belirterek, "Şu anki durumu hayretler içinde izliyorum" ifadelerini kullandı.

Vanspor’un geçmişte elde ettiği başarılarla Türkiye gündeminde olduğunu hatırlatan Kıyak, “Yenilmezlik rekoru kıran, gol yememe rekorları ile Türkiye’nin konuştuğu Vanspor’dan bugün eser kalmadığını üzülerek gözlemliyoruz” dedi. Bu başarıların, o dönemki futbolcularla elde edildiğini hatırlatan Kıyak, mevcut kadronun potansiyeline vurgu yaptı.

Son olarak, Vanspor taraftarına yönelik teşekkür mesajlarını da ileten Kıyak, "Beni ve yol arkadaşlarımı onurlandıran sözleriniz için çok teşekkür ederim" diyerek taraftar desteğinin önemine dikkat çekti.