Asayiş

Gaziantep'te vahşet! Vanlı Aile Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

Gaziantep'te Vanlı olduğu iddia edilen Ahmet Demir eşi ve 4 çocuğunu silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Abone Ol

Gaziantep'te Vanlı olduğu iddia edilen Ahmet Demir eşi ve 4 çocuğunu silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Gaziantep'te vahşet! Eşi ve 4 çocuğunu öldürüp intihar eden baba Ahmet Demir'in Van doğumlu olduğu ve Demir ailesinin Van'dan Gaziantep'e gittiği belirtildi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Ahmet Demir (38), evli olduğu eşi Emine Demir (36) ile 4 çocuğunu (3'ü kız, 1'i erkek) silahla öldürdükten sonra intihar etti. Olay, 11 Ekim 2024 tarihinde Güzelvadi Mahallesi'ndeki evlerinde meydana geldi.

Aile üyelerinin cinayetleri ve ardından Demir’in yaşamına son verme nedenleri araştırılırken, olay yerinde çok sayıda polis ve sağlık ekibi görev aldı. İlk belirlemelere göre, aile içinde yaşanan sorunların cinayetlere sebep olabileceği öne sürülüyor. Olayın ardından yetkililer, detaylı bir soruşturma başlattı. Uzmanlar, aile içi şiddetin önlenmesi için toplumsal farkındalığın artırılmasının önemine dikkat çekti.

AİLE VANLI ÇIKTI

Yıllar önce Van'dan Gaziantep'e giden ve berber olan baba Ahmet Demir ve eşinin Van Gürpınar Otbiçer Mahallesi doğumlu olduğu belirtildi.