TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçıyla önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Maç, Giresun Çotanak Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayacak ve Vanspor bu maçla birlikte sezonun ilk gece maçını oynayacak. Peki karşılaşma canlı verilecek mi? Hangi kanalda yayınlanacak. İşte merak edilen detaylar…

Sezona hızlı bir başlangıç yapan Vanspor, ilk iki maçında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekti. İlk maçında sahasında Derince Belediyespor'u 2-1 ve ikinci maçında deplasmanda Nazillispor'u 3-0 mağlup eden ekip, şimdi de Giresunspor karşısında 3 puan hedefliyor. Giresunspor maçı, Vanspor’un performansını daha da pekiştireceği ve ligin ilerleyen haftaları için umutlarını artıracağı bir fırsat olarak görülüyor. Cumartesi günü Giresun’da tek idman yapacak olan Artı Değer Vanspor FK, ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

MAÇ SAAT 19.00’DA

Artı Değer Vanspor FK, Giresunspor ile 15 Eylül 2024 günü Çotanak Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek bu maç saat 19.00’da başlayacak.

VanSpor Kulüp Başkanı Erol Temel'den Açıklamalar VanSpor Kulüp Başkanı Erol Temel'den Açıklamalar

CANLI YAYINLAYACAK KURULUŞ VE HAKEMLER BELLİ OLDU

Giresun’da akşam 19:00’da Yunus Emre Çakar Hakemliğinde başlayacak karşılaşmada Oğuz Akyüz 1. Yardımcı Hakem Enes Biroğlu 2. Yardımcı Hakem, Talha Öztürk ise Dördüncü Hakem olarak görev yapacak. Karşılaşma Van’ın tek ulusal kanalı Van TV ekranlarında naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı web üzerinden islemek isteyen sporseverler aynı zamanda Vantv.net ve Yenidogugazetesi.com web sayfası üzerinden karşılaşmadan anlık haberdar olabilecek.

Muhabir: Kader Çelik