Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Van YYÜ - İnnovan iş birliğiyle düzenlenen Girişimci Mentörlüğü Sertifika Programı Van, Bitlis, Hakkâri ve Muş ve illerinde girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla, akademisyenler, genç iş insanları ve profesyonellerden oluşan bir mentörlük havuzu oluşturmayı hedefliyor.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi- İnnovan iş birliğiyle düzenlenen Girişimci Mentörlüğü Sertifika Programı'nın başvuru süresi uzatıldı. Bu program, Bitlis, Hakkâri, Muş ve Van illerinde girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla akademisyenler, genç iş insanları ve profesyonellerden oluşan bir mentörlük havuzu oluşturmayı hedefliyor. 12 Ağustos-21 Eylül 2024 tarihleri arasında programa başvuran adaylar, yetkin bir jüri tarafından değerlendirilecek ve 40 mentör adayı eğitim programına seçilecektir. Program sonunda başarılı olan mentör adayları sertifika almaya hak kazanacak ve mentör-menti eşleştirmelerinde yer alacaklar.

SMA hastası bebeğin kumbarasını çaldı SMA hastası bebeğin kumbarasını çaldı

Eğitim programı, online eğitim (asenkron), sınıf eğitimi (senkron) ve saha uygulaması olmak üzere 3 aşamalı olarak gerçekleştirilecektir. Başvuru Tarihleri: 12 Ağustos-21 Eylül 2024 Van Haber

Başvuru için tıklayınız.

Muhabir: Yeşim Aşan