• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.550 %0.74
  • ETHERIUM 2.435 %1.25
12°

Elazığ Haberleri

elazığ haberleri ve güncel elazığ gelişmeleri, elazığ ile ilgili tüm video, elazığ fotoğrafları ve elazığ haberleri Van Haber - Son Dakika Van Haberleri - Yeni Doğu Gazetesi sitemizde


Gündem

Tunceli’de zırhlı askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada şehit olan 4 asker, Elazığ Havalimanı’ndan memleketlerine uğurlandı.

Asayiş

Tunceli'de zırhlı askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 asker şehit oldu, 1 asker ağır yaralandı.

Bölge

Elazığ’da bir apartmanın 4’üncü katındaki evin balkonunda yılan görüldü.

Bölge

 Elazığ’da bir öğretmen, soluk borusuna yiyecek kaçması sonucu hayatını kaybetti.

Bölge

 Elazığ'da yazılı kaynaklara göre 4 bin yıllık medeniyet ve kültürün ortak noktası olan Harput Mahallesi'nde bulunan Gazeteci Yazar Mehmet Topal...

Asayiş

 Elazığ'da bir şahıs, girdiği cep telefonu mağazasında önce keşif yaptı. Zanlı, müşterilerin fazla olmasını fırsat bilerek, masanın üstünde bulunan cep...

Asayiş

Elazığ’da polis ekiplerince uyuşturucu madde kullanan şahıslar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 16 kişi yakalandı.

Bölge

 Koruma altındaki "Benekli Semenderler" Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde görüntülendi.

Asayiş

Bingöl’de madde bağımlısı şahıs tarafından gerçekleştirilen bıçaklı saldırı olayında hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi, 5 kişinin tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Asayiş

Elazığ’da hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 83 zanlı yakalanırken 13 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Bölge

Elazığ'ın Harput Mahallesi'nde Harput Kalesi'nde yapılan kazılarda, 100 basamakla 36 metre derinliğinde bir zindan keşfedildi.