• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,66 %-0.03
  • STERLIN 44,95 %-0.03
  • ALTIN 2.921,91 %0.01
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.599 %1.52
  • ETHERIUM 2.441 %1.26
10°

Nerede Haberleri

Nerede haberleri ve güncel Nerede gelişmeleri, Nerede ile ilgili tüm video, Nerede fotoğrafları ve Nerede haberleri Van Haber - Son Dakika Van Haberleri - Yeni Doğu Gazetesi sitemizde


Van Haber

Bend-i Mahi Köprüsü, XIII. yüzyıldan kalma tarihi yapıdır. İlhanlıların izlerini taşıyan köprü, doğal güzellikleriyle huzur dolu bir ziyaret deneyimi sunuyor.

Van Haber

Hamurkesen Camii, 1710 yılında inşa edilen tarihi bir yapıdır. Van'ın kültürel miraslarından biri olan cami, ziyaretçilerini tarihle buluşturuyor.

Van Haber

Çatak Köprüsü, Ermenice kitabeleriyle tarihi bir miras sunuyor. Osmanlı Dönemi’ne ait bu köprü, ziyaretçilerini bekliyor.

Van Haber

Yanal Kilisesi, tarihi dokusu ve etkileyici mimarisiyle inanç turizminin gözdesi. Tarihle iç içe bir deneyim için ziyaret etmeyi unutmayın!

Van Haber

Abdurrahman Baba Kümbeti, XIX. yüzyıldan kalma önemli bir yapıdır. Van'ın manevi değerlerinden biri olan bu kümbet, ziyaretçilerini huzur dolu bir...

Van Haber

Eski Van'daki Hüsrev Paşa Medresesi, 1567 yılında inşa edilmiştir. Kültürel miras olarak günümüze ulaşan bu tarihi yapı, mutlaka görülmeli.

Van Haber

Başkale'nin Pizan Köyü'nde yer alan Hüsrev Bey Medresesi, tarihi dokusuyla kültür turizmi meraklılarını bekliyor.

Van Haber

Van'daki Evliya Bey Medresesi, sade yapısıyla XVII. yüzyıldan günümüze uzanan kültürel bir mirastır. Gevirhan Mezarlığı'nın yakınında bulunuyor.

Van Haber

Van'daki Evliya Bey Köprüsü, XVII. yüzyıldan kalma tarihi bir yapı olarak kültür turizminin önemli noktalarından biridir. Hoşap'ta, kalenin güneyinde yer...

Van Haber

Van'da bulunan Galip Paşa Kümbeti, XIX. yüzyıldan kalma, sade ve estetik yapısıyla kültür turizminin gözdesidir. Abdurrahman Gazi Kümbeti'nin yanında yer...