Ahlat'ta Domuz Sürüsü Taziye Ziyaretine Gidenleri Şaşırttı Ahlat'ta Domuz Sürüsü Taziye Ziyaretine Gidenleri Şaşırttı

Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi (VEDAŞ) ekipleri tarafından yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yaşayan il ve ilçeler belli oldu.

VEDAŞ ekipleri tarafından kış mevsimi öncesi yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında elektrik kesintileri de yaşanıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde Hakkari merkez, Yüksekova ve Çukurca ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Yarın Sabah cumartesi günü erken saatlerde başlayan kesinti akşam saatlerinde kadar sürecek.

ÇUKURCA

Kavuşak,hantepe,dağbaşı,sereberi,harkabirim,hisar,dağtepe,çilek,gedik,zengil,kovan,seriberi,güven askeri üs bölgeleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

YÜKSEKOVA

Yemişli köyü'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

YÜKSEKOVA

Güngör,dize,cumhuriyet mahallesi ve güllüce,bulgurlu,bölük köyü'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

YÜKSEKOVA

Tokağaç ve cevizli köyleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

HAKKARİ MERKEZ

Yukarı çaltıkoru,çaltıkoru,koçlu,çavuşlu köyleri ve çaltıkoru karakolu'nda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

YÜKSEKOVA

Beşbulak,değerli,aşağı ve yukarı ölçek,köycük,dişli,çemdalı,onbaşılar armutlu,çobanpınar,ağaçlık,sarıkaya,dereiçi ve daraiçi köyleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

YÜKSEKOVA

Çukurca,aşağı uluyol,yukarı uluyol yumrutaş,örnek,karabey durak köyleri ve haruna üs bölgesi'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

YÜKSEKOVA

Cumhuriyet mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

HAKKARİ MERKEZ

Yeni mahalle tr 79'da planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

YÜKSEKOVA

Cumhuriyet mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Yeşim Aşan