Van Büyükşehir Belediyesinin başlattığı kampanya ve Van TV Muhabiri Mizgin Kaynar ve Leyla Erbecer’in çalışmaları 3 SMA hastasına umut oldu.

VanSpor Kulüp Başkanı Erol Temel'den Açıklamalar VanSpor Kulüp Başkanı Erol Temel'den Açıklamalar

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, yönetimi devralmalarının ardından gerçekleştirilen tebrik ziyaretlerinde vatandaşların çiçek ve hediyelerini kabul etmeyerek, SMA hastalarına bağış yapılmasını talep etmişti. Bu çağrıya yanıt veren yüzlerce vatandaş, SMA hastalarının IBAN hesaplarına gönülden bağışta bulundu.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan bağışlar sayesinde SMA hastası Yamaç Evran Artuç ve Metin Öndil’in tedavileri için gerekli meblağlar toplandı ve tedavi süreçlerine başlandı. Şimdi bir bebeğimiz daha kurtuluyor. İki SMA hastasının ardından, Sena Bilir (Sena Bebek) için de gerekli miktar toplandı ve tedavi süreçleri başlayacak. Haydi Van; şimdi sıra ikiz kardeşler Nursima ve Aysima Öner’de.  Hep birlikte el ele vererek bu minik kardeşlerimizin sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı olabiliriz” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Yeşim Aşan