Van İŞKUR her hafta Açık İş İlanları, Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı ve daha fazlasını e-Şube'de yayımlıyor. https://www.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden 2024 ilanlarında 116 işçi alımı için liste paylaşıldı. Duyurulan listede sektörler ve kontenjan bilgisi tek tek açıklandı. Peki, İŞKUR 116 işçi alımı için başvuru nasıl yapılır? İşte, İŞKUR personel alımı açık iş ilanı detayları...

İŞKUR Van personel alımı ilanları, iş arayışında olan vatandaşların gündeminde. Her daldan mesleğin yer aldığı iş ilanları arasında, öğretmen, satış elemanı, tır şoförü, insan kaynakları elemanı, yemekhane işçisi, pazarlamacı, hemşire, kurye, otel resepsiyonisti, müzik öğretmeni ve muhasebeci ve daha fazlası yer alıyor. İşte, 116 İŞKUR personel alımı açık iş ilanı listesi ve başvuru ekranı!

Van Kent Lokantası menüsünde bugün ne var (25 Ekim) Van Kent Lokantası menüsünde bugün ne var (25 Ekim)

Personel

VAN İŞKUR 116 İŞÇİ ALIMI 2024 İLANLARI E-ŞUBE'DE YAYINDA!

Türkiye İş Kurumu, ekim ayı personel alım ilanlarını paylaştı. İŞKUR ekranı üzerinde alınan başvurularda temizlik görevlisinden güvenliğe, depo personelinden aşçıya, büro memurundan turizm ve otelcilik personeline kadar birçok branşta ve şehirde iş ilanı açıldı.

İŞKUR PERSONEL ALIMI NASIL BAŞVURULUR?

İş arayan vatandaşlar, güncel İŞKUR ilanları için öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlaması ve İŞKUR'a giriş yapması gerekiyor. Daha sonra İŞKUR güncel iş ilanları kısmından veya daha spesifik bir sorgulama için 'İstihdam' ekranında açık iş ilanı aramak için;

• Aradığınız pozisyon, meslek, nitelik, beceri ve firma bilgisini girin

• Çalışma yeri bilginizi girin.

• Meslek, öğrenim durumu bilgilerinizi girin.

• İşyeri seçin.

• Engelli veya vardiya gibi özel durum varsa seçimlerinizi yapın.

• İşyeri unvanını girin.

• Son olarak en altta sağda bulunan 'Ara' seçeneğine tıklayın.

Bu adımlarla size uygun güncel İŞKUR ilanlarını görüntüleyebilir ve tercihinize göre başvurularınızı hemen gerçekleştirebilirsiniz.

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR PROFİLİ NASIL OLUŞTURULUR?

İŞKUR profil oluşturma işlemleri için İşkur'un resmi internet sitesine giriş yapmak ya da İşkur merkezlerine başvurmak gerekmektedir. İşkur'a kayıt olarak meslek ve eğitim özelliklerine göre en uygun işi bulmak mümkündür. İşkur profili oluşturmak için izlenmesi gereken adımlar:

Online olarak İşkur profili oluşturmak için İşkur'un resmi internet sitesi olan iskur.gov.tr adresine giriş yapılması gerekmektedir.

Siteye giriş yapılmasının ardından sayfanın sol tarafında bulunan internet şubesi alanına tıklanması gerekmektedir.

Bu alan üzerinden İşkur E-Devlet şubesine tıklanması gerekmektedir. Bu alan üzerinden kayıt sayfası açılmaktadır.

Bu sayfa üzerinden sayfanın sol tarafında bulunan İş Arayan bölümüne tıklamak ve oradan da Üye Ol kısmına tıklamak gerekmektedir.

İş arayan için üyelik bilgilerini girdikten sonra sayfada yer alan üyelik sözleşmesini okumak ve kabul etmek gerekmektedir.

Daha sonra kimlik bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde girilmelidir.

İŞKUR PROFİL OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: Kamuran Demir