Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun, kendisine teklif edilen lüks konutu reddedip otelde kalmayı tercih etmesi tartışma yarattı. Portekizli teknik direktörün kaldığı otelin geceliği ise 45 bin TL.
Fenerbahçe sezonun başında teknik direktörlüğe dünyaca ünlü Jose Mourinho'yu getirdi. Portekizli teknik direktör Fenerbahçe'nin başında çıktığı 14 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak eleştirilerin hedefine oturdu.


PERFORMANSI TARTIŞILIYOR


Toplamda 2 puan ortalamasına sahip olan ünlü teknik adamın Süper Lig'de aldığı derbi mağlubiyeti eleştirilerin başlamasına neden oldu.

GECELİĞİ 45 BİN TL


İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Jose Mourinho kendisine teklif edilen lüks konutu reddedip Four Seasons Hotel'de kalması tepkilere neden oldu. Otelin günlük bin sterlin (45 bin TL) olduğu aktarıldı. 20 Haziran 2024 tarihinde takımın başına getirilen Mourinho yaklaşık 4 aydır otelde kalıyor.

Yeni Malatyaspor, Deprem Nedeniyle Ligden Çekilme Kararı Aldı Yeni Malatyaspor, Deprem Nedeniyle Ligden Çekilme Kararı Aldı

Fenerbahçe, Mourinho'ya İstanbul'un en lüks konutlarını teklif etti, ancak o otelde kalmayı tercih etti. Kendisi, bu tercihi "Kolaylık olsun diye otelde kalıyorum" sözleriyle açıklarken, akşam yemeklerinde tavuk çorbası, margarita pizza ve dondurma sipariş ediyor. Bazen ise Beşiktaş sokaklarında bir dönercide görülebiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi