Asayiş

Kadına şiddetin bir adresi de Bitlis oldu

Bitlis'te E. K isimli şahıs, eski eşi Ö.G ’ye giderek altınları istedi ve G. ile 70 yaşındaki annesine bıçakla saldırarak öldüresiye dövdü.

Bitlis'te E. K isimli şahıs, eski eşi Ö.G ’ye giderek altınları istedi ve G. ile 70 yaşındaki annesine bıçakla saldırarak öldüresiye dövdü.

Dün çocuklarına “Yarın anneni öldüreceğim” dediği öğrenilen K., ifadesi alınıp şikayetçi olmamaları üzerinde serbest bırakıldı!

“İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “07.10.2024 günü 112 Çağn hattından gelen Aile İçi Darp-Cebir İhbarına İstinaden; Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince Erkizan Mahallesinde yer alan adrese ivedilik ile intikal edilmiş,

S.G İsimli kadın şahsın yatar vaziyette olduğu ve burun kısmından kan geldiği, Ö.G isimli kadın şahsın ise 112 ekiplerince ayakta tedavisinin yapıldığı görülmüş, bahse konu şahısların E.K isimli şahıs tarafından darp edildiği, E.K isimli şahsın Ö.G isimli şahsın eski eşi olduğu, 8 ay önce boşanma işlemlerinin gerçekleştiği anlaşılmıştır.

S.G ve Ö.G isimli şahısların 112 marifetiyle Ahlat Devlet Hastanesine akabinde Tatvan Devlet Hastanesine sevk edildiği, yapılan tetkikler sonucunda herhangi bir hayati tehlikelerinin bulunmadığı, basit tıbbi müdahale ile giderilebilir raporu sonrası bahse konu şahısların taburcu edildiği öğrenilmiştir.

Müşteki-Şüpheli E.K isimli şahıs eski eşi Ö.G ve eski kayınvalidesi S.G tarafından darp edildiği iddiası ile Polis Merkezi Amirliğine şikayet amacıyla intikal etmiş, E.K. isimli şahsın basit tıbbi müdahale ile giderilebilir raporu akabinde Kasten Yaralama, Tehdit ve Hakaret suçlamalarından İfadesi alınarak, Savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştır.

E.K ve S.G isimli şahısların 08.10.2024 günü ifadeleri alınmış, konunun düğünlerinde takılan altınların paylaşımından kaynaklı gerçekleştiği bilgisi edinilmiş olup tarafların karşılıklı olarak birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmaları üzerine E.K ve S.G isimli kadın şahıslara "Koruyucu ve Önleyici Tedbir Kararı” verilmiştir”