DSİ Van Bölge Müdürlüğü yalanladı DSİ Van Bölge Müdürlüğü yalanladı

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu son günlerde müteahhitler üzerinden yapılan eleştirilere yönelik açıklamada bulundu.

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, son günlerde müteahhitler üzerinden yapılan eleştirilerle ilgili derin endişelerini dile getirdi. Kandaşoğlu, müteahhitlerin toplu olarak eleştirilmesinin haksız ve yanlış olduğunu belirterek, bu durumu büyük bir kaygıyla izlediklerini söyledi. Müteahhitlerin büyük çoğunluğunun gece gündüz demeden, büyük fedakarlıklarla çalışarak ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunduğunu ve pek çok zorlukla mücadele ettiğini vurguladı.

Kandaşoğlu, sadece küçük bir grubun sorumsuzca hareket ettiğini ancak bu grubun tüm sektöre mal edilmesinin adil olmadığını ifade etti. Müteahhitlerin emeği, fedakarlığı ve ülkeye olan katkılarının daha iyi anlaşılması gerektiğini savunan Kandaşoğlu, eleştirilerin daha seçici ve adil yapılması gerektiğini belirtti. Bu tür genellemelerin, dürüst ve özverili çalışan müteahhitlerin motivasyonunu olumsuz etkilediğini de sözlerine ekledi.

Muhabir: Yeşim Aşan