Van Haber

Kendini ‘aristokrat’ diye tanıtan şahıstan gazetecilere hakaret

Kendini Van’da aristokrat diye tanıtan ve ismini sosyal medya platformlarından tanıtmaya çalışan Danyal basını yok saydığı için fuar firmasına tepki olarak açılışa katılmayan gazetecilere hakaret etti.

Abone Ol

17-20 Ekim tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Otomotiv Fuarı’ ile otomotiv fuarı için davetiye veya bir mesaj yoluyla bile davet edilmeyen yerel basın gazetecilikten bihaber olan fenomen ve iş insanların hedefi haline geldi. Asılsız bilgi kirliliği ile sosyal medya da paylaşımlar yapan fenomen isimler, ismini sosyal medya da gazetecileri hedef alarak duyurmaya çalışıyor.  

Sözde aristokrat’, “Van’da çok güzel bir otomobil fuarı var. Ama yerel gazeteciler zahmet edip fuara gitmiyorlar. Davet bekliyorlarmış. Memleketin gazetecisi bile makam sahibi!  Gazetecilik bu değil” diyerek kentte ki gazetecileri küçümsedi. Kentte görev yapan gazeteciler sanki kendisine ve kentte her seferinde milyonlarca gelir elde eden fuar sahiplerinin ayakçısı olmasını bekliyormuş gibi paylaşımlar yapıyor.

“BU PLATFORMDA MESLEKTAŞLARIMA BÜYÜK BİR HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ”

Vanlı gazeteci, “Bu platformda meslektaşlarıma büyük bir haksızlık yapıyorsunuz! Fuar firması medya kuruluşlarını görmezden gelip davet etmemesine rağmen meslektaşlarımız "Van için yapılan güzel bir organizasyon" deyip öncesinde ve sonrasında çeşitli haberler yaptılar. Bellidir sizde araştırmadan, laf olsun torba dolsun diye twit atanlardansınız. Size fuar öncesi ve sonrası yapılan haberlerden bazılarını gönderiyorum. Zahmet edip okursanız, bilgilenirsiniz” diyerek haber girilen sayfaları sıraladı.