Van Haber

Muradiye Şelalesi Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Van'ın Muradiye ilçesinde bulunan Muradiye Şelalesi, her mevsim ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Birçok ziyaret noktası bulunan ilçede, ilk sırayı alan Muradiye Şelalesi, yaz sezonunda yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olurken, sonbaharda da turistlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Van'ın Muradiye ilçesinde bulunan Muradiye Şelalesi, her mevsim ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Birçok ziyaret noktası bulunan ilçede, ilk sırayı alan Muradiye Şelalesi, yaz sezonunda yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olurken, sonbaharda da turistlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Çevre il ve ilçelerden gelen turistler, doğa harikası Muradiye Şelalesi'nde fotoğraf çekerken, piknik alanları, restoran ve çay bahçesinde dinlenip bu büyülü atmosferin tadını çıkarıyor.

Konuyla ilgili İHA muhabirine konuşan Turizm Acente Sahibi Haydar Çetinkaya, yılda birkaç kez Muradiye Şelalesi'ni ziyaret ettiklerini ve bundan büyük keyif aldıklarını belirtirken, çevre kirliliği konusunda üzüntülerini ve rahatsızlıklarını dile getirdi. Van Haber