Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi VEDAŞ, planlı bakım ve onarım gerekçesiyle 03 Ekim Perşembe günü farklı birkaç bölgede belirli saatler aralığında elektrik kesintisinin yaşanacağını açıkladı.

Ambulans helikopter Damla bebek için havalandı Ambulans helikopter Damla bebek için havalandı

Muşta yaşayan vatandaşlar hangi mahallelerde elektrik kesintilerinin yaşanacağını merak ediyor.  İşte 03 Ekim Perşembe Günü Muşta Elektrik Kesintisinin Yaşanacağı Bölgeler

BULANIK

Köprüyolu köyü, okul civarlarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MUŞ MERKEZ

Kalecik köyü, savaşçılar köyü, özdemirler ve sönmez mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MUŞ MERKEZ

Donatım köyü kısmı, zümrüt şeker fabrikası civarlarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MUŞ MERKEZ

Donatım köyü yeni sanayi civarları, sanayi marangozcular civarlarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

KORKUT

Tan köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MUŞ MERKEZ

Yeşilova beldesi, konukbekler ve yaygın beldeleri, şenova, murat köprüsü, bozbulut, yeroluk, körpeağaç, yoncalıöz, ziyaret, yelalan, göl, köşk, ulukaya, ağartı, bilek, meşecik, aşağıyongalı, çengilli ve karabey köylerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Yeşim Aşan