Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL

Özalp’ta Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilere yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi. Özalp İlçe Müftülüğü tarafından İmam-ı Şafii Cami'nde gerçekleştirilen yarışmaya 7-10 yaş ve 11-15 yaş arası iki kategoride toplam 150 öğrenci katıldı.

Yarışma saat 09:00'da başladı ve temel dini bilgiler konusunda öğrencilerin heyecanı oldukça yüksekti. Başarılı olan öğrenciler ve öğreticiler tebrik edildi.

İlçe Müftüsü Sedat Şentürk, yarışmaya katılan tüm öğrencileri kutlayarak, "Yaz Kur’an kurslarının sonuna yaklaşırken, öğrencilerimize farklı bir heyecan yaşatmak istedik. Bu süreçte emeği geçen din görevlilerimize, velilerimize ve camilerimizi büyük bir heyecanla dolduran öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Kur’an-ı Kerim ve değerler eğitimi açısından yaz kursları süresince her bir öğrencimizin öğrendikleriyle amel etmelerinin en kıymetli ödül olduğuna inanıyoruz" dedi.

Muhabir: Kamuran Demir