PTT'nin yeni başlattığı "İndirimli Saatler" kampanyası, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik önemli bir adım olarak dikkat çekiyor. Hafta içi her gün, sabah 09.00-12.00 saatleri arasında yapılacak standart taşıma ve adres teslim gönderilerinde sunulan %20 indirim fırsatı, özellikle yoğun kargo işlemlerini daha uygun maliyetlerle gerçekleştirmek isteyen bireysel müşteriler için cazip bir seçenek sunuyor. PTT, sunduğu bu avantajla müşterilerinin memnuniyetini ve bağlılığını artırmayı hedefliyor.

Müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla yeni bir projeye imza atan PTT, kargo sürecini daha verimli hale getirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla "İndirimli Saatler" kampanyası başlattı. Hafta içi her gün müşteriler saat 09.00-12.00 saatleri içerisinde yapacakları standart taşıma ve adres teslim gönderilerinde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacaklar.

Büyük savaşta Türkiye kimi destekler? Büyük savaşta Türkiye kimi destekler?

Kargo indiriminden yararlanmak isteyen müşteriler, günlük 5 adet yurt içi varışlı gönderi için kampanyadan yararlanabiliyor. Kargo gönderilerini indirimli bir şekilde alıcılarına ulaştırmak isteyen tüm bireysel müşteriler, kampanya süresince 09.00–12.00 saatleri arasında PTT iş yerlerini ziyaret ederek yüzde 20 indirim fırsatını kullanabiliyor.

Muhabir: Kader Çelik