Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci karşılaşmasına Letonya ekibi Rigas FS karşısında çıkıyor. Süper Lig'de Kasımpaşa ile berabere kalarak ilk puan kaybını yaşayan sarı-kırmızılı ekip, RFS karşısında galip gelerek moral bulmak istiyor. Rigas FS - Galatasaray mücadelesi Letonya'nın başkenti Riga'daki Daugava Stadyumu'nda oynanacak. Maçı Slovak hakem Filip Glova yönetecek. Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera cezası nedeniyle forma giyemezken, Hakim Ziyech sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayacak. Peki, Rigas FS - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Rigas FS - Galatasaray Maçı Detayları

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna Rigas FS karşısında devam edecek. 320. Avrupa maçına çıkmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, Avrupa arenasındaki deneyimini Letonya temsilcisi karşısında kullanarak avantajlı bir galibiyet almak istiyor. İlk hafta PAOK'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, bu karşılaşmadan da üç puan hedefliyor.

  • Maç Tarihi: 3 Ekim Perşembe
  • Maç Saati: 19.45
  • Stadyum: Daugava Stadyumu, Riga
  • Hakem: Filip Glova (Slovakya)

Rigas FS - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz Mi?

Maç, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçları bu sezon şifresiz olarak futbolseverlere sunuluyor.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray:
Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Icardi

Rigas FS:
Letonya temsilcisinin muhtemel ilk 11'i henüz netleşmiş değil. Ancak, ligin lideri konumunda olan takım son dönemde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor.Rigas Fs Galatasaray Mac 751

Vanspor kendi evinde 1-0 yenildi Vanspor kendi evinde 1-0 yenildi

Eksikler ve Sakatlık Durumu

Galatasaray'da Muslera, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu karşılaşmada da forma giyemeyecek. Tecrübeli kaleci Günay Güvenç, PAOK karşısındaki başarılı performansıyla kaledeki yerini alacak. Victor Osimhen ve Hakim Ziyech sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almazken, UEFA listesinde adı bulunmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve Roland Sallai de maç kadrosunda olmayacak.

Rigas FS’nin Lig Performansı:
Rigas FS, Letonya Virsliga’da 30 maçta 25 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle lider konumunda. 90 gol atan ve 19 gol yiyen Rigas FS, son 19 maçında yenilgi yüzü görmedi ve bu süreçte 17 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi’ndeki iddiasını sürdürmek için sahadan galip ayrılmayı hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi