Van Haber

Soğuk hava ne kadar sürecek? (Van Hava Durumu)

Rusya'dan gelen soğuk hava dalgası yurt genelinde etkili oluyor. Kuzeyde birçok bölgede yüksek kesimlerde mevsimin ilk karı karı düştü.

Abone Ol

Rusya'dan gelen soğuk hava dalgası yurt genelinde etkili oluyor. Kuzeyde birçok bölgede yüksek kesimlerde mevsimin ilk karı karı düştü. Peki soğuk hava kaç gün sürecek, en çok hangi bölgelerde etkili olacak ve sıcaklık ne kadar düşecek?

Rusya üzerinden gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklık yurt genelinde düştü.  Soğuk hava yurdun yüksek kesimlerinde kar yağışına da neden oldu.

SOĞUK HAVA NE KADAR SÜRECEK?

Soğuk havanın 3 gün sürmesi bekleniyor. Pazar gününden sonra, sıcaklığın Ekim ayı ortalamasına yükseleceği tahmin ediliyor.

Van’da hava sıcaklıkları son günlerde yerini soğuk ve yağışlı günlere bıraktı. Van’da 1 Kasım’a kadar etkili olacak yağış ve soğuk hava etkisi yerini yüksek kesimlerde kar yağışına bırakacak. Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi (BTUM) hava tahmin raporunu açıkladı. Açıklanan hava tahmin raporu verilerine göre Van’da sıcak günler geride kalıyor.   

VAN HAVA TAHMİNİ

18 Ekim Cuma; Van'da hava durumunun bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 13°C'ye kadar çıkıyor. Rüzgârın genellikle sakin olması bekleniyor. Van'ın bugünkü yağış ihtimali %10 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 13°C, en düşük sıcaklığın ise 7°C olması bekleniyor.

Van'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 6°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın açık 13°C, akşam saatlerinde açık 9°C, gece açık 4°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta Van'da en yüksek sıcaklığının 13°C, en düşük sıcaklığın ise 0°C olması bekleniyor.

ERCİŞ HAVA TAHMİNİ

18 Ekim Cuma; Erciş'te hava durumunun bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 12°C'ye kadar çıkıyor. Rüzgârın genellikle hafif esintili olması bekleniyor. Erciş'in bugünkü yağış ihtimali %0 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 12°C, en düşük sıcaklığın ise 7°C olması bekleniyor.

Erciş'te yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 9°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın açık 12°C, akşam saatlerinde açık 9°C, gece açık 6°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta Erciş'te en yüksek sıcaklığının 12°C, en düşük sıcaklığın ise 3°C olması bekleniyor.

ÖZALP HAVA TAHMİNİ

18 Ekim Cuma; Özalp'ta hava durumunun bugün parçalı bulutlu ile birlikte rüzgarlı olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 15°C'ye kadar çıkıyor. Rüzgârın çoğunlukla orta şiddette esmesi bekleniyor. Özalp'ın bugünkü yağış ihtimali %10 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 15°C, en düşük sıcaklığın ise 6°C olması bekleniyor.

Özalp'ta yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 5°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın açık 12°C, akşam saatlerinde açık 7°C, gece açık 2°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta Özalp'ta en yüksek sıcaklığının 15°C, en düşük sıcaklığın ise -2°C olması bekleniyor.

MURADİYE HAVA TAHMİNİ

18 Ekim Cuma; Muradiye'de hava durumunun bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 12°C'ye kadar çıkıyor. Rüzgârın genellikle hafif esintili olması bekleniyor. Muradiye'nin bugünkü yağış ihtimali %10 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 12°C, en düşük sıcaklığın ise 7°C olması bekleniyor.

Muradiye'de yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde hafif yağmurlu 10°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 13°C, akşam saatlerinde bulutlu 11°C, gece bulutlu 8°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta Muradiye'de en yüksek sıcaklığının 12°C, en düşük sıcaklığın ise 1°C olması bekleniyor.

BAŞKALE HAVA TAHMİNİ

18 Ekim Cuma; Başkale'de hava durumunun bugün parçalı bulutlu ve yağmur ihtimali ile birlikte rüzgarlı olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 14°C'ye kadar çıkıyor. Rüzgârın çoğunlukla orta şiddette esmesi bekleniyor. Başkale'nin bugünkü yağış ihtimali %49 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 14°C, en düşük sıcaklığın ise 5°C olması bekleniyor.

Başkale'de yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde yağmurlu 7°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın hafif yağmurlu 15°C, akşam saatlerinde hafif yağmurlu 9°C, gece parçalı bulutlu 10°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta Başkale'de en yüksek sıcaklığının 14°C, en düşük sıcaklığın ise -6°C olması bekleniyor.

ÇALDIRAN HAVA TAHMİNİ

18 Ekim Cuma; Çaldıran'da hava durumunun bugün parçalı bulutlu ve yağmur ihtimali ile birlikte rüzgarlı olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 16°C'ye kadar çıkıyor. Rüzgârın genellikle hafif esintili olması bekleniyor. Çaldıran'ın bugünkü yağış ihtimali %60 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 16°C, en düşük sıcaklığın ise 7°C olması bekleniyor.

Çaldıran'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde hafif yağmurlu 10°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 16°C, akşam saatlerinde parçalı bulutlu 12°C, gece bulutlu 6°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta Çaldıran'da en yüksek sıcaklığının 16°C, en düşük sıcaklığın ise -4°C olması bekleniyor.

GEVAŞ HAVA TAHMİNİ

18 Ekim Cuma; Gevaş'ta hava durumunun bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 14°C'ye kadar çıkıyor. Rüzgârın genellikle sakin olması bekleniyor. Gevaş'ın bugünkü yağış ihtimali %0 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 14°C, en düşük sıcaklığın ise 7°C olması bekleniyor.

Gevaş'ta yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde bulutlu 11°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 14°C, akşam saatlerinde bulutlu 12°C, gece bulutlu 7°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta Gevaş'ta en yüksek sıcaklığının 14°C, en düşük sıcaklığın ise 0°C olması bekleniyor.

SARAY HAVA TAHMİNİ

18 Ekim Cuma; Saray'da hava durumunun bugün parçalı bulutlu ve yağmur ihtimali ile birlikte rüzgarlı olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 14°C'ye kadar çıkıyor. Rüzgârın ara sıra sert şiddette esmesi bekleniyor. Saray'ın bugünkü yağış ihtimali %50 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 14°C, en düşük sıcaklığın ise 5°C olması bekleniyor.

Saray'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde hafif yağmurlu 10°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 15°C, akşam saatlerinde bulutlu 11°C, gece bulutlu 6°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta Saray'da en yüksek sıcaklığının 14°C, en düşük sıcaklığın ise -3°C olması bekleniyor.

GÜRPINAR HAVA TAHMİNİ

18 Ekim Cuma; Gürpınar'da hava durumunun bugün parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bugün 12°C'ye kadar çıkıyor. Rüzgârın genellikle sakin olması bekleniyor. Gürpınar'ın bugünkü yağış ihtimali %0 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 12°C, en düşük sıcaklığın ise 7°C olması bekleniyor.

Gürpınar'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde hafif yağmurlu 10°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 14°C, akşam saatlerinde bulutlu 12°C, gece bulutlu 7°C olacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta Gürpınar'da en yüksek sıcaklığının 12°C, en düşük sıcaklığın ise 0°C olması bekleniyor. Van Haber

İPEKYOLU 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU 

EDREMİT 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU 

TUŞBA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU 

BAÇESARAY 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

ÇATAK 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU