Çiftler Arasındaki Tartışma Kanlı Bitti: 2 Ölü, 1 Yaralı Çiftler Arasındaki Tartışma Kanlı Bitti: 2 Ölü, 1 Yaralı

Antalya’nın Kaş ilçesinde 2 yabancı uyruklu şahıs, sokakta çırılçıplak soyunarak bir köpeğe tecavüz etmeye çalıştı. Görüntülerin infial yarattığı olayda, vatandaşların müdahalesiyle yakalanan şahıslar, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı ve adli makamlarca tutuklandı. Emniyet, olaya ilişkin açıklamada bulunarak, köpeğe uygunsuz hareketlerde bulunan şahısların cezaevine gönderildiğini duyurdu.

Olay, Antalya Kaş'ta meydana geldi. İki şahsın, bir sokak köpeğine yönelik uygunsuz hareketler sergilediği anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Durumu gören vatandaşlar hemen olaya müdahale ederek şahısları engelledi.

Hızla olay yerine intikal eden polis ekipleri, şahısları gözaltına aldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, köpeğe uygunsuz hareketlerde bulunan yabancı uyruklu şahısların yakalandığını ve sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığını açıkladı.Antalya Da Yabanci Uyruklu 2 Sahis Sokak Kopegine 17924065 2984 M

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, vatandaşların gösterdiği duyarlılık ve hızlı müdahale, olaya karşı toplumun tepkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Emniyet, bu tür olayların önlenmesi adına çalışmalarının süreceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi