Van İpekyolu, Edremit, Özalp, Saray, Gürpınar, Erciş ve Muradiye’de ikamet edenler Dikkat, Yarın sabah başlıyor

Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi bakım onarım çalışmaları kapsamında elektriği kesilecek, ilçeleri açıkladı. VEDAŞ tarafından açıklanan kesinti duyurusuna göre 7 ilçede elektrikler kesilecek.

VEDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre İpekyolu, Edremit, Özalp, Saray, Gürpınar, Erciş ve Muradiye’de ilçesinde elektrikler sabah erken saatlerde kesilecek akşam saat 17:00 sularında geri bırakılacak. Çalışmalar kapsamında belirtilen ilçelere belirli saatlerde elektrik verilemeyecek. İşte kesintinin yapılacağı ilçe ve mahalleler…

MURADİYE

Doğangün, erişen, esenkoç, kuşçu, sürüyolu mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Çelebibağı, abdalmezrası, çobandüzü, düvenci, ekiciler, uncular mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

Kılıçtutan, aşağı alıcı, yukarı alıcı mezralarında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

SARAY

Çartak mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Gözdeğmez, kaşıkara, yünkuşak mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Yeni, yeni cami mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Atatürk Anaokulu Nerede ve Nasıl Gidilir? Atatürk Anaokulu Nerede ve Nasıl Gidilir?

İPEKYOLU

Fırat, hacıbekir, ağzıkara, aktaş, arıtoprak, aşağıçitli, baklatepe, beşçatak, çalımlı, değirmenarkı, dibekli, erçek, gövelek, ırgat, karakoç, kaymaklı, ortanca, yalınağaç, yatıksırt, yukarıgüneyce, esenler, şerefiye, serhat, yeni mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Güneş Karabulut