Karakoç Ortaokulu Nerede ve Nasıl Gidilir? Karakoç Ortaokulu Nerede ve Nasıl Gidilir?

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) 12 gün önce Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Kaybolan ve arama çalışmaları devam eden 21 yaşında ki Rojin Kaybaiş ile ilgili açıklamada bulundu.  

21 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi R.K isimli vatandaşımızı arama çalışmaları 1️2 gününde hız kesmede devam ediyor.

AFAD Van İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “27.09.2024 Cuma günü Saat: 19:00 sularında kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan ve geri dönmeyen 21 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi R.K isimli vatandaşın kaybolduğu ihbar bilgisi ekiplerimize iletilmiştir. Alınan ihbar üzerine; İl Müdürlüğümüzün Arama Kurtarma Ekiplerinden 6 Araç 20 personel süratle bölgeye sevk edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, “Arama ve Kurtarma Ekiplerimiz, Van Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Sahil Güvenlik Ekipleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının Arama Kurtarma Ekipleri ile R.K isimli vatandaşın Van Gölü içerisinde ve kıyısında yürütülen titiz arama kurtarma çalışmaları 12 gününde tüm hızıyla devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Kamuran Demir