Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Erek Dağı eteklerinde meydana gelen ilginç olayda, bir transit araç kendi kendine hareket ederek metrelerce yol aldıktan sonra taşa çarparak durabildi. Şans eseri herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı kazada, araç kullanılamaz hale geldi.

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Erek Dağı'nda dün öğle saatlerinde ilginç bir kaza meydana geldi. Piknik yapmak için araçla Erek Dağı'na giden bir aile, araçtan inerek piknik hazırlıklarına başladı. Edinilen bilgilere göre, el freni çekilmeyen araç dakikalar sonra kendi kendine hareket etmeye başladı.

Kevenli Mahallesi'ne doğru hızla ilerleyen araç, bir kayaya çarparak durabildi. Şans eseri olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, araç kullanılmaz hale geldi. Kaza yerine çağrılan çekici ile araç alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL

Muhabir: Adil Harmancı