Osmanlı döneminden kalma yazıtlarda bahsedilen Van Gölü Canavarı efsanesi, bilimsel olarak henüz kanıtlanmasa da zaman zaman ortaya çıkan görüntülerle gündemde kalmayı sürdürüyor. Son olarak Van Gölü’nde görüldüğü iddia edilen canavarla ilgili yapılan yorumlar, sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı ve birçok kişiyi güldürdü.

İŞKUR İpekyolu TYP Sonuçları Açıklandı İŞKUR İpekyolu TYP Sonuçları Açıklandı

Van Gölü Canavarı'nı gördüğünü iddia edenlerin sayesinde efsane yaşatılmaya devam ederken, paylaşılan son görüntüler "Van Gölü Canavarı" iddialarını yeniden gündemin zirvesine taşıdı. İşte sosyal medyada çok konuşulan o görüntüler...

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULAN KONU

Van Gölü Canavarı efsanesi, bir kez daha sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Canavarı gördüğünü iddia eden vatandaşlar hiç bitmezken, bir vatandaşın Van Gölü’nde çektiği görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler, kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı ve sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kesim canavarın sadece bir efsane olduğunu savunurken, diğerleri canavarın gerçekten var olduğuna inandıklarını belirtti.

" YENİ BİR TARTIŞMA BAŞLATTI"

Her yeni görüntüde yeniden gündeme gelen Van Gölü Canavarı tartışmaları bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Van’ın Gevaş ilçesinde, Akdamar Adası’nın karşı kıyısında gölü görüntüleyen bir vatandaş, suda hareket eden bir cismi fark ederek kayda aldı. Van Gölü Canavarı olduğunu iddia ettiği bu cismin görüntüsü, farklı platformlarda paylaşılarak efsane hakkında yeni bir tartışmayı ateşledi.

Muhabir: Kamuran Demir