VEDAŞ tarafından yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında elektriği kesilecek ilçeler belli oldu. Yapılacak çalışmalar kapsamında kesinti yaşanacak ilçelerde sabah erken saatlerde başlayacak kesinti akşam saatlerinde geri bırakılacak.

İPEKYOLU

Alipaşa, bahçıvan, valimithatbey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

Üçdoğan, evinli, yaya, çepkenli, kayrakdere, kızgınkaya, tarımcık, bükülmez ve bükülmez mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Çatakdibi, çelebibağı, örene, görüşlü mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GEVAŞ

Altınsaç, değirmitaş, göründü, hasbey, inköy, kuşluk, uysal, yuva mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van Adli Tıp’ın başarılı ismi Dr. Bedir Korkmaz Sivas’a atandı Van Adli Tıp’ın başarılı ismi Dr. Bedir Korkmaz Sivas’a atandı

TUŞBA

Esenpınar, halkalı ve şahgeldi mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

Gedikbulak, halkalı, kumluca ve yaylıyaka mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÇATAK

Alacayar, bilgi, eliaçık, ışınlı, sözveren mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Yumruklu mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Halit Aydin