Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında Van, Hakkari, Bitlis ve Muş’ta elektrik kesintisi yaşanacak.

VEDAŞ, ekipleri tarafından 4 ilde yapılacak çalışmalar kapsamında elektriği kesilecek ilçe, köy ve mezralar açıkladı, sabah erken saatlerde başlayacak çalışma akşam yeniden verilecek.

VAN

ÇALDIRAN

Fatih sultan mehmet mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

Çatakdibi, dolaylı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GEVAŞ

Kazanç, koçak, yanıkçay mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

BAHÇESARAY

Akyayla, altıntas, bağcılar, cevizlibelen, çömlekçi, güneyyamaç, kartal, paşaköy, yaşlıkavak, yaylakonak mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Çelebibağı, örene, görüşlü, çelebibağı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Aşağıakçagül, bodurağaç, çırakköy, hacıali, sağmalı, seydibey, sugeçer, yarımkaya mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Çakmak mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GEVAŞ

Altınsaç, atalan, aydınocak, bağlama, bahçelievler, dağyöre, değirmitaş, dereagzı, dilmetaş, dokuzağaç, elmalı, göründü, guzelkonak, hasbey, hişet, ikizler, inköy, karşıyaka, kayalar, kazanç, koçak, kurultu, kuşluk, pınarbaşı, selimiye, timar, uysal mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van’ın içme suyunda siyanür var mı? İddialara yanıt geldi Van’ın içme suyunda siyanür var mı? İddialara yanıt geldi

ÖZALP

Aksorguç, çubuklu, dorutay, seydibey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Çubuklu, dağdeviren, mehmetalan, şehittepe mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Aşağıışıklı, yeşilova, yukarıışıklı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Eminpaşa mahallesi, eminpaşa cad.-110, sok özkay sok-144,sok- çiçek sok—eminpaşa sok.- dedeoğlu sok.-109. Sok sağlık 1 çk.-özkay sok.- mehmetbey 4. Çk.-selvi 1. Sok- selvi 1. Çk.-serdar çk.- mehmetbey 1. Sok-eminpaşa 2. Sok- eminpaşa 3. Çk. Sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.bitlis

BİTLİS

TATVAN

Küçüksu, kırkbulak, koyunpınarı, toptaş, eğritaş, çanakdüzü, yolağzı, çayırbaşı, geçitbaşı, kokarsu, çalıdüzü köyleri ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MUŞ

MUŞ MERKEZ

Bilek köyünde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MALAZGİRT

Aynalıhoca köyü, kılıçlı köyü, hanoğlu köyü, çayırdere köyü, organize sanayi bölgesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Hakkari’de Planlı Bakım Onarım Çalışmaları Nedeniyle Enerji Kesintisi Yaşanacak

HAKKARİ

Şemdinli: Yiğitler Köyü, Siyah Tepe Üs Bölgesi, Hakkari Merkez: Çaltıkoru Karakolu

Derecik: Akdemir Köyü, Merkez Mahalle ve Tüm Köyler

Yüksekova: Değerli Köyü

Derecik: Merkez Mahalle ve Tüm Köyler

Muhabir: Yeşim Aşan