Van'ın tek ulusal kanalı Van TV, yaptığı ilginç röportajlarla izleyicilerini güldürmeye ve düşündürmeye devam ediyor. Bu seferki konu ise evlilikti. Muhabirler, Van sokaklarında halkın nabzını tuttu ve "Dünyaya bir kez daha gelseniz eşinizle tekrar evlenir miydiniz?" sorusunu yöneltti. Cevaplar ise oldukça çeşitli ve eğlenceliydi.

Van’da yaptığı başarılı röportajlar ile isminden söz ettiren Van TV muhabiri Mizgin Kaynar eğlenceli bir röportaja daha imza attı. Sokak röportajında vatandaşlara 'Dünyaya Bir Kez Daha Gelseniz Eşinizle Tekrar Evlenir miydiniz?' sorusu yönelten Kaynar ilginç cevaplar aldı.

Sokakta muhabir Mizgin Kaynar’ın sorularını cevaplayan vatandaşlardan biri, bir eşim öldü, evlendim, diğer eşimde öldü yine evlendim, sonra o eşim de vefat etti bende yine evlendim şimdi yeninden evlenmeyi bekliyorum” dedi.

Van'daki '32 Viraj' tarih olacak Van'daki '32 Viraj' tarih olacak

Diğer bir vatandaş ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 diyor, bende 4-5 evlilik yaparak 35 yapmayı düşünüyorum, evlenirim, bir daha olsa bir daha evlenirim” dedi.

Vanlılardan Renkli Cevaplar

Muhabirler, Van sokaklarında genç yaşlı demeden birçok kişiye mikrofon uzattı. Soruyu yanıtlayan Vanlılar, birbirinden ilginç ve samimi cevaplarıyla hem güldürdü hem de düşündürdü.

 

"Tekrar Evlenecek Olanlar"

Birçok Vanlı, eşleriyle tekrar evlenmek istediklerini belirtti. Orta yaşlı bir vatandaş, gülümseyerek "Elbette tekrar evlenirim, başka kim benimle uğraşır?" derken, yaşlı bir teyze ise "O benim biricik aşkım, başka kimseyi istemem" dedi. Genç bir çift ise el ele tutuşarak "Biz her gün yeniden aşık oluyoruz, tabii ki tekrar evleniriz" şeklinde cevap verdi.

 

"Hayır, Evlilik Yeterince Zordu"

Tabii ki, bazı cevaplar da oldukça düşündürücüydü. Bir vatandaş, gülerek "Bir daha mı? Hayır, teşekkürler, bu sefer bekar kalmayı tercih ederim" dedi. Orta yaşlı bir hanım ise "Bir daha evleneceğimi sanmıyorum, çocuklar büyüdü, şimdi sıra bende" diye yanıtladı.

 

"Evlilikte İkinci Şans"

Bazı Vanlılar ise ikinci bir şansı düşüneceklerini belirtti. "Eşimle tekrar evlenmek isterim ama bazı şeyleri değiştirerek" diyen bir vatandaş, evlilikte deneyimlerin önemli olduğunu vurguladı. Bir hanım ise "Belki biraz daha anlayışlı olurdum, ama yine onunla evlenirdim" dedi.

Muhabir: Güneş Karabulut