Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ), 21 Ekim Pazartesi günü Van’ın merkez ilçeleri de dahil olmak üzere toplam 6 ilçede planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

İpekyolu
İpekyolu ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Halilağa, Selimbey ve Yalı mahalleleri ile bunlara bağlı sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak.

Tuşba
Tuşba ilçesinde aynı saat aralığında Esenpınar, Halkalı, Abdurrahman Gazi, Altıntepe, İskele, Dağönü, Göllü, Güvençli, Özyurt ve Yeşilsu mahallelerinde elektrik kesintisi olacak.

Edremit
Edremit ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Eski Camii, Eminpaşa, Beşçatak, Değirmenköy, Karpuzalan, Kavuncu, Köşebaşı ve Sarmaç mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Özalp
Özalp ilçesinde ise Aydınlar Mahallesi’nde aynı saatlerde elektrik kesintisi yapılacak.

Van’da dondurucu soğuklar başladı, Van Valiliği uyardı Van’da dondurucu soğuklar başladı, Van Valiliği uyardı

Erciş
Erciş ilçesinde de 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Yk. Kozluca, Aş. Kozluca, Deredam Mezrası, Tezgelen, Topraklı, Bakırtaş, Yeşilkanat Mezrası, Çelebibağı, Örene, Görüşlü, Ağaçören, Ağırkaya, Çubuklu, Evbeyli, Gözütok, Kardoğan, Kekiksırtı, Köycük, Mağara, Söğütlü, Ulupamir, Altındere Harası, Mülk Mezrası ve Söğütlü köyünde elektrik kesintisi yapılacak.

Gevaş
Gevaş ilçesinde ise Altınsaç, Değirmitaş, Göründü, Hasbey, İnköy, Kuşluk, Uysal ve Yuva mahallelerinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

Elektrik

Muhabir: Kemal Çamlı