Van’da bir eve Amedspor bayrağı asıldıktan sonra, duvarına faili meçhul cinayetlerle anılan “Mahmut Yıldırım”ın kod adı olan "Yeşil" yazıldığı görüldü. Kimliği belirsiz kişiler tarafından yazılan bu yazı, sosyal medyada hızla yayılarak tepki topladı. Görüntülerde, Amedspor bayrağının asılı olduğu evin alt duvarına "Yeşil" yazıldığı dikkat çekti. Amedspor’a olan sevginin hızla yayıldığı bu dönemde, birçok vatandaş Diyarbakır temsilcisinin bayraklarını balkon ve pencerelerine asmaya başladı.

Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 9 Gündür Aranıyor Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 9 Gündür Aranıyor

BİR EVE MAHMUT YILDIRIM’IN KOD ADI YAZILDI!

Geçtiğimiz haftalarda Sakarya’da oynanan maç öncesi, Mahmut Yıldırım’ın maskelerinin taraftarlarca takılması büyük tepkilere neden olmuştu. Bugün ise sosyal medyada yayılan bir videoda, eski JİTEM mensubu Mahmut Yıldırım’ın kod adı "Yeşil", Amedspor bayrağı asılan bir evin duvarına yazıldı. Olay sosyal medyada büyük tepki çekerken, yazının bayrağın asılmasından önce mi sonra mı yazıldığı konusunda tartışmalar başladı.

Muhabir: Kamuran Demir