Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından kış mevsimi öncesi yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında 20 Temmuz pazar günü yarın elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler belli oldu.

Van’da elektrik kesintisi devam ediyor, kış öncesi enerji hatlarını onarım ve daha iyi enerji sağlanabilmesi açısından yapılan çalışmalar kapsamında Van’ın bazı ilçelerinde elektrikler kesilecek. Kesinti öncesi uyarıda bulunan VEDAŞ, kesinti saatlerini açıkladı. Işte kesinti yaşayacak ilçeler ve kesinti saatleri….

İPEKYOLU

Alipaşa mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Bahçıvan, valimithatbey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Alipaşa, bahçıvan, valimithatbey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

esenpınar, halkalı, mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Yk. Kozluca, aş. Kozluca, deredam mez. Tezgelen, topraklı, bakırtaş, yeşilkanat mez. Ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

İskele, altıntepe mahalleleri ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Şerefiye mahallesi, serhat mahallesi ve bunlara bağlısokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Şerefiye mahallesi, orducad. Milli egemenlik caddesivebunlara bağlısokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Babacan, gönderme, tansu mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van Valisi Balcı’dan depremin yıl dönümü mesajı Van Valisi Balcı’dan depremin yıl dönümü mesajı

GEVAŞ

Aş abalı, aladüz, altınsaç, atalan, aydınocak, bağlama, bahçelievler, dağyöre, değirmitaş, dereagzı, dilmetaş, dokuzağaç, elmalı, gölkaşı, göründü, guzelkonak, hasbey, hişet, ikizler, inköy, karşıyaka, kayalar, kazanç, koçak, kurultu, kuşluk, pınarbaşı, selimiye, timar, uğurveren, uysal, yanıkçay, yemişlik, yoldöndü, yuva, atalan, bahçelievler, elmalı, hişet, karşıyaka, orta, pınarbaşı, selimiye, kızıltaş, gündoğan mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Bakacık, çiçekli, erenkent, eski cami, kavurma, kıyıcak, kurubaş, süphan, yeni mahalle, gölkaşı, köklü, çayırbaşı, çiçekli, köprüler, kıyıcak, dönemeç, andaç, enginsu, mülk mahallelrinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

Işıkpınar, cumhuriyet, gölardı, kapçık, murataldı, topyıldız, güleçler, değirmendüzü, kalkanlı, karakoç, kılıçtutan, yedisalkım, doluçıkın, hoşap, dağseven, kırkgeçit, ongun, sütlüce, geçerli, ortaköy, özlüce, taşlıyazı, yatağan, koçgüden, taşdöndüren, tutmaç, hacıköy, oğuldamı, savacık, öveçli, yurtbaşı, beşbudak, çepkenli, tepegören, yaramış, yoldüştü, bölmeçalı, bükeç, yolaşan, bozyiğit, hamurkesen, sapakonak, bağrıyanık, geziyurt, arındı, dikbıyık, günbaşı, üçdoğan, mollahüseyin, sevindik, çörekli, erkaldı, kuşdağı, parmakkapı, sıcaksu, topçudeğirmeni, örmeli, üçgen, uzungedik, akdoğu, alnıak, çatakdibi, cevizalan, dolaylı, giyimli, yalınca mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÇATAK

Ağaçlık, görentaş, teknecik, derebaşı, boyunpınar, onağıl, saygın mez. Abalı ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Yeni cami mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Çobandüzü, düvenci, ekiciler, uncular, mahalleleri, abdal mezrası ve bunlara sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Vanyolu mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Yeşim Aşan