Elektrik kesintisi sorgulama işlemleri, elektrik sağlayıcıların sunduğu hizmetlerle oldukça kolaylaştırılmıştır. Elektrik arızası durumunda, bu resmi web siteleri veya çağrı merkezleri aracılığıyla sorunun ne zaman giderileceğini öğrenmek mümkündür. VEDAŞ’ın elektrik kesintisini sorgulama sistemleri, kullanıcıların yaşadığı bölgedeki elektrik kesintilerini ve arıza durumlarını anlık olarak takip edebilmesine olanak tanır. Vn planlı elektrik kesintisi listesine elektrik arızası sorgulama yaparak ulaşmak mümkün. Peki Van’da elektrikler ne zaman gelecek, elektrik kesintisi saat kaça kadar sürecek?

VEDAŞ azıra sorgulaması Van’da yaşanacak elektrik kesintileri nedeniyle yapılmakta. Van’da meydana gelen elektrik kesintisi, birçok bölgesel günlük yaşam döngüsü oluyor. Vatandaşlar, Van elektrik kesintisi nerede hangi ilçe ve mahallede olacak? Van elektrik arıza sorgulaması nasıl yapılır sorularının yanında elektrikler ne zaman gelecek? Kesinti ne kadar sürecek? sorulara yanıt arıyor. Planlı veya arıza kaynaklı kesintilerde, kesintinin süresi ve ne zaman sonlanacağı merak konusu. Elektrik sağlayıcı firma VEDAŞ kesinti ile ilgili güncel bilgileri paylaşarak sürdürmenin kalıcılığını en az indirmeye çalışıyor. İşte VEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama ekranı.

Van’da yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşları bir kez daha zor durumda bıraktı. Bugün birçok ilçede elektrikler kesildi. Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi web sitelerinden yapılan sorgulamalarda, planlı bakım çalışmaları ve ani arızaların kesintilerin başlıca nedenleri olduğu belirtildi. Peki, elektrikler ne zaman gelecek? Kesintilerin etkilediği bölgeleri öğrenmek ve güncel bilgilere ulaşmak için haberimizi takip edebilirsiniz.

ERCİŞ

Çelebibağı, örene, görüşlü mahalleleri ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Çiçekli bakımlı mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

Mollahüseyin, tutmaç, giyimli anlıak, yedisalkım, koçgüde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Beşçatak, değirmenköy, karpuzalan, kavuncu, köşebaşı, sarmaç mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Ağaçören, ağırkaya,çubuklu, evbeyli,gözütok,kardoğan,kekiksırtı,köycük,mağara, söğütlü,ulupamir, altındere harası ve mülk mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Hocaali mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Kavurma, kurubaş, şabaniye, süphan mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Bostaniçi, yeni mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Aş. Ayazca, sugeçer mahalleleri ve katı atık tesisinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Yeni mahalle, karşıyaka, seyitfehim arvasi,hacıbekir, selahattin eyyubi(fırat), kurubaş,kevenli mahalleleri ile bağlı sokaklar ve bostaniçi tokide planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Her yağışta su ve sel baskını yaşanıyordu, Meclis gündemine taşındı Her yağışta su ve sel baskını yaşanıyordu, Meclis gündemine taşındı

İPEKYOLU

Vali mithat bey mahallesi ve bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Salihiye ve vanyolu mahalleleri ile bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Yakıncak mahallesi, yumaklı mahallesi, beydağı mahallesi, adaklı mahallesi, gültepe mahallesi, gültepe han gedik mezrası ve fevzi çakmak mahallesi, balaklı mahallesi ile bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GEVAŞ

altınsaç, değirmitaş, göründü, hasbey, inköy, kuşluk, uysal, yuva,mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Eski camii mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ELEKTRİK GİDİNCE NERESİ ARANIR?

Dağıtım şirketine ait 186 Çağrı Merkezi, Mobil 186 uygulaması veya dağıtım bölgesine ait web sitesi üzerinden bölgenizdeki sorgulayabilirsiniz.

Muhabir: Kemal Çamlı