Van Haber

Van'da Hastane Önünde Düzensiz Park Sorunu

Van'ın İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesi’nde bulunan ve halk arasında İstanbul Hastanesi olarak bilinen Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası önündeki düzensiz park sorunu, bölgedeki esnafı adeta canından bezdirdi.

Abone Ol

Düzensiz park sorunu, bölgedeki esnafı adeta canından bezdirdi. Özellikle otopark girişlerine yapılan bilinçsiz araç parkları, hem esnafı hem de hastaneye gelen vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Esnaf, Düzensiz Parktan Şikayetçi!

Cadde esnafı yapılan düzensiz parklar nedeniyle yaşadığı mağduriyeti dile getirerek şunları söyledi: "Hastaneye gelen bazı vatandaşlar, araçlarını otopark girişine park edip gidiyor. Araç sahibini bulmak neredeyse imkansız hale geliyor. Araçlar saatlerce burada kalıyor ve iş yerlerimizi olumsuz etkiliyor." Dedi.

"Mağduriyet Büyük"

Esnafın en büyük şikayetlerinden biri de  Hastaneye gelen vatandaşların otopark girişine araç park ettikten sonra hastane içinde kaybolduğunu belirten esnaf şöyle konuştu: "Araç sahiplerini bulmakta büyük güçlük çekiyoruz.  aracı kimin park ettiğini öğrenemiyoruz. Otopark girişleri sürekli kapalı kalıyor ve işlerimiz olumsuz etkileniyor."

Esnafın Çağrısı: Yetkililer Soruna El Atsın!

Cadde esnafı, hem hastane yetkililerine hem de hastaneye gelen vatandaşlara seslenerek, “Biz burada mağdur oluyoruz. Lütfen otopark girişlerini açık bırakın ve düzenli park edin. Yetkililer bu sorunu çözmeli, aksi takdirde işlerimiz ciddi anlamda aksıyor." İfadelerini kullandı.