Büyük savaşta Türkiye kimi destekler? Büyük savaşta Türkiye kimi destekler?

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi (BTUM) 12/08/ 2024 Tarihli Hava Tahmin Raporuna göre Bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilirken, hafta sonuna göre 1 derece sıcaklığı düşeceği ifade edildi.

Van'da hava durumunun bugün öğleden önce güneşli, öğleden sonra az bulutlu ve akşam saatlerinde ise bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Van için bugün sıcaklık 29 dereceye düşüyor. Hissedilen sıcaklık ise 28 derece civarında olması bekleniyor. Rüzgâr bugün genellikle orta şiddette olacak. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 29 derece olması tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 18 derece olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Önümüzdeki hafta ise Van'da en yüksek sıcaklığının 31 derece, en düşük sıcaklığın ise 18 derece olması tahmin ediliyor. TRB2 Bölgesi’nde yer alan İl merkezleri için günün en yüksek sıcaklıklarının Bitlis 28, Van 29, Muş 31 ve Hakkari 32 derece olacağı tahmin edilmektedir.

Muhabir: Adil Harmancı