Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Ferit Melen caddesi üzerinde bulunan giyim mağazasına kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. İş yerinde çıkan tartışma silahlı saldırıya dönüştü olay yerinde bir kişi hayatını kaybederken 2 kardeş yaralandı.
Silahla vurulan Özalp Zincirkıaran Köyü nüfusuna kayıtlı olan Vehbi Coşkun'un Vefat ettiği, Kadir ve Yavuz Coşkun'un yoğun bakıma alındığı belirtildi.
Edinilen bilgilere göre, Olay bugün saat 11:00 sularında hastane caddesi üzerinde meydana geldi, araçla gelen kimliği belirsiz üç kişi giyim mağazasına girdi, iş yerinde çıkan tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüştü, silahlı 2 saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaşırken çevre esnafının ihbarı üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri intikal etti. Yaralanan 3 kardeş ambulans aracı ile Van lokman hekim Hastanesine kaldırılırdı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bir kardeş hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.