Van Valisi Ozan Balcı, İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesi'nde yapımı devam eden Kütüphane ve Etüt Merkezi'nde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde yetkililerden projeyle ilgili bilgi alan Vali Balcı, kütüphanenin hızla tamamlanmakta olduğunu belirtti.

Vali Ozan Balcı, kütüphanenin eğitim ve kültürel yatırımların bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Eğitime, kültüre, sanata yatırımlarımız devam ediyor. Bostaniçi Mahallesindeki kütüphaneyi çocuklarımız için yakın zamanda hizmete açacağız. Bu proje, gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunacak, kültürel gelişimlerine destek olacak bir önemli adımdır,” dedi.

Kütüphane ve Etüt Merkezi, bölgedeki eğitim eksikliklerini gidermeyi ve çocukların akademik başarılarını artırmayı hedefliyor. Modern eğitim ve çalışma alanları ile donatılan kütüphane, aynı zamanda kültürel etkinlikler ve sosyal aktiviteler için de bir merkez olacak. Vali Balcı, projede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek, kütüphanenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Kütüphanenin açılış tarihiyle ilgili net bir bilgi verilmezken, çalışmanın hızla tamamlanarak en kısa sürede hizmete sunulması planlanıyor.

Kartal Yuvası ışıl ışıl yanıyor Kartal Yuvası ışıl ışıl yanıyor

Muhabir: Güneş Karabulut