Van'ın doğal güzellikleri sonbaharda ziyaretçilerine eşsiz bir renk cümbüşü sunuyor. Sarı, yeşil ve kahverenginin tonlarıyla bezenen doğa, farklı güzellikleri beraberinde getiriyor.

Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL

Vanlı Öğretmen Yeliz Sevin sonbahar mevsiminin başlamasıyla sararan yaprakların Van Gölü ve akan nehirlerle birleşmesini fotoğrafları. Birbirinden büyüleyici fotoğraflarıyla büyük beğeni toplayan Sevin bir taraftan eğitimi aksatmadan öğrencileri ile vakit geçiriyor bir taraftan da okul sonrası boş zamanını değerlendirerek doğanın büyüleyici güzelliklerini fotoğraflıyor.

Van'da, sonbahar mevsimi ile birlikte kısmen sararmaya başlayan yaprakların oluşturduğu güzel manzaralar, görülmeye değer kareler oluşturuyor. Kış mevsiminin habercisi hazan mevsimi sonbahar, görsel şölen sunuyor.

Sonbahar mevsimi ile birlikte kısmen sararmaya başlayan yaprakların oluşturduğu güzel manzaralar, görülmeye değer kareler oluşturuyor. Van’ın doğal güzellikleri sonbaharda ziyaretçilerine eşsiz bir renk cümbüşü sunuyor.

Yeşil, sarı ve kahverenginin tonlarıyla bezenen tabiat, farklı güzellikleri beraberinde getiriyor. Van’ın değişik bölgelerinde doğal güzellikler kartpostallık manzaralar sunuyor.

Muhabir: Kamuran Demir