Ekonomi

Van'da TOKİ kuraları çekilmeye devam ediyor! Çatak kura sonuçları belli oldu

İlk Evim Konut projesi kapsamında yapılan 2+1, 3+1 konutları için Van’da TOKİ kuraları çekilmeye devam ediyor. İşte Çatak TOKİ kura sonuçları…

Abone Ol

TOKİ, Van’ın Çatak İlçesinde 89 adet 2+1 ve 3+1 daire için konut belirleme kuralarını çekti. Buna göre ilk evim konut projesi kapsamında Çatak isim listesi canlı yayında belli oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de artan konut talebini karşılama ve dar gelirli ailelerin konut sahibi olmaları için TOKİ tarafından sosyal konut projesi başlatıldı. TOKİ'nin İlk Evim Konut Projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 evlerin bulunduğu 89 daire için hak sahiplerinin katıldığı Van Çatak TOKİ konut projesinde kura çekilişi Noter huzurunda canlı yayınında gerçekleştirildi.

Van Çatak TOKİ konut projesinde hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi sonuçları canlı yayınında belirlendi.

Kura çekilişi sonuçları ve isim listesini TOKİ YouTube kanalı canlı yayın videosundan izleyebilirsiniz.

Van Çatak TOKİ Konut Belirleme Kura Sonuçları İsim Listesi, noter onayından sonra TOKİ’nin resmi web sitesi üzerinden yayınlanacak.

TOKİ Van Çatak kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açılırken, kura sonuçları e-devlet üzerinden ve TOKİ resmi web sitesinden görüntülenebilecek. Kura sonuçları E-Devlet TOKİ Başvuru ekranından görülebiliyor.

VAN ÇATAK TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.