Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından kent geneli yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında elektriği kesilecek ilçeler belli oldu.

Van’da kış mevsimi öncesi yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında daha iyi bir enerji sağlanabilmesi için çalışmalara aralıksız devam ederken, elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler belli oldu. VEDAŞ tarafından yapılan çalışmalar kapsamında 7 ilçede elektrikler kesilecek, sabah 09:00’da başlayacak elektrik kesintisi 17:00 ila 20:00 saatleri arasında geri bırakılacak.

GÜRPINAR

Dolaylı, yeşilyurt, elemeği, dolaylı, binektaşı, dolaylı ve ilgi mezrasında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

Mollakasım mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Kartal Yuvası ışıl ışıl yanıyor Kartal Yuvası ışıl ışıl yanıyor

EDREMİT

Yeni mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Aşağıargıt, gönderme, gümüştepe, tansu ve yukarıargıt, fevzi çakmak, kandahar ve şehitmehmetbey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Örene, görüşlü çelebibağı, çelebibağı, görüşlü, kızılören, payköy ve yankıtepe mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

İPEKYOLU

Arıtoprak, beşçatak, değirmenarkı, gövelek, karakoç ve ortanca, kavuncu ve kıratlı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Kaşıkara ve sarıköy mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Halit Aydın