Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından kış mevsimi öncesi yapılan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında 25 Ekim Perşembe günü yarın elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler belli oldu.

Van’da elektrik kesintisi devam ediyor, kış öncesi enerji hatlarını onarım ve daha iyi enerji sağlanabilmesi açısından yapılan çalışmalar kapsamında Van’ın 7 ilçesinde elektrikler kesilecek. Kesinti öncesi uyarıda bulunan VEDAŞ, kesinti saatlerini açıkladı. İşte kesinti yaşayacak ilçeler ve kesinti saatleri…

ERCİŞ

Çelebibağı, örene, görüşlü mahalleleri ve bunlara bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Eski camii mahallesi ve bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

Yaramış mahallesi-mustafa bey-yaramış adır mezrası-yaramış mezra tr'de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Kandahar, fevziçakmak, şehitmehmetbey ve yenişehir mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Akbaş mahallesi planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Mollatopuz mahallesi ve mollatopuz gsm'de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ

Salihiye ve vanyolu mahalleleri ile bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

Gedikbulak, halkalı, kumluca, yaylıyaka mahalleleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

EDREMİT

Eminpaşa mahallesi'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÇATAK

Atlıhan, dalbastı, övecek, mahalleleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÇATAK

Dalbastı köyü'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Dağdeviren,mehmetalan,şehittepe mahalleleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Sürücülere kötü haber, Benzin ve motorine yine zam! Sürücülere kötü haber, Benzin ve motorine yine zam!

ÇATAK

Alacayar, bilgi, eliaçık, ışınlı, sözveren mahalleleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

TUŞBA

Esenpınar, halkalı, şahgeldi mahalleleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP

Aksorguç, çubuklu, dorutay, seydibey mahalleleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÇATAK

Alacayar, bilgi, eliaçık, ışınlı, sözveren mahalleleri'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE

Yakıncak, yumaklı, beydağı, adaklı, gültepe, gültepe hangedik mezrası. fevzi çakmak ve balaklı mahallesi'nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: Kemal Çamlı