Van Valisi Ozan Balcı Van’ın eğitim alanındaki en yeni ve modern projelerinden biri olan Edremit İlçesi'ndeki Van Gölü Anaokulu'nu ziyaret etti. 119 yeni anaokulundan biri olan Van Gölü Anaokulu, 12 derslik kapasitesi ile dikkat çekiyor.

Vali Balcı, anaokulunun sosyal donatıları, etkinlik alanları ve oyun parkları ile bölgedeki en modern anaokulu olduğunu belirtti. Anaokulu, çocukların erken yaşta eğitime başlamaları için son derece uygun bir ortam sunuyor. Modern tasarımı ve geniş sosyal alanlarıyla dikkat çeken okul, çocukların hem akademik hem de sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

VanSpor Kulüp Başkanı Erol Temel'den Açıklamalar VanSpor Kulüp Başkanı Erol Temel'den Açıklamalar

Ziyaret sırasında konuşan Vali Balcı, “Van Gölü Anaokulu, şehrimizin eğitim altyapısına büyük bir katkı sağlayacak. Bu tür modern eğitim kurumları, çocuklarımızın erken yaşta kaliteli eğitim alabilmeleri için oldukça önemli. Yeni anaokullarımız, çocuklarımızın gelişimini destekleyecek ve onların eğitim hayatlarına sağlam bir temel oluşturacak” dedi.

Anaokulunun içerisinde yer alan etkinlik alanları ve oyun parkları, çocukların sosyal ve motor becerilerini geliştirmeleri için ideal bir ortam sunuyor. Ayrıca, okulun tasarımında kullanılan modern eğitim araçları ve materyalleri, eğitim kalitesini artırma hedefini güdüyor.

Muhabir: Güneş Karabulut