Van’ın Muradiye ilçesine bağlı Kandahar Mahallesinde 6 gün önce kaybolan 85 yaşında ki Ahmet Ertaş için dün yapılan ihbar üzeri arama çalışmaları başlatıldı.  

Van’ın Muradiye ilçesi Kandahar Mahallesi'nde 6 gündür kayıp olan 85 yaşındaki Ahmet Ertaş’ı arama çalışmaları devam ediyor. Ertaş’ın kaybolduğunun bildirilmesi üzerine Muradiye İtfaiye ekipleri, AFAD, Emniyet ve Jandarma iş birliğiyle geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı.

Whatsapp Image 2024 10 05 At 12.11.31

Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL Van'da Aşiret Düğününde Takı Rekoru: Geline 4 Kilo Altın, Damada 10 Milyon TL

Ekipler, bölgedeki zorlu koşullara rağmen kayıp şahsın bulunması için yoğun bir çaba sarf ediyor. Arama çalışmalarının havadan ve karadan sürdürüldüğü belirtilirken, çevre halkı da çalışmalara destek veriyor. Ahmet Ertaş’ın en son 6 gün önce görüldüğü ve o günden bu yana kendisinden haber alınamadığı ifade edildi. Yetkililer, kayıp şahısla ilgili bilgisi olanların güvenlik güçlerine haber vermesini istedi. Arama çalışmalarının devam ettiği ve gelişmelerin yakından takip edildiği belirtildi.

Muhabir: Kamuran Demir